Groen en bloem

Bij Galerie de Voorst vind je de meest betoverende groen- en bloemdecoraties. Onze creaties omvatten verse bloemen, planten, groen, mos, salim, zeegras, zijdebloemen en nog veel meer. Wat ons uniek maakt, is dat we zelf ijzeren frames vervaardigen, waardoor je elke gewenste vorm en maat kunt verkrijgen voor jouw specifieke behoeften.

Naast onze reguliere aanbod geven we ook themaworkshops. Van Valentijn tot Kerst en alles daartussenin, we bieden workshops aan voor verschillende gelegenheden zoals Moederdag, Pasen, de seizoenen zoals voorjaar, zomer, herfst en winter, Halloween, Advent en natuurlijk Kerst.

Een bijzondere workshop die we van januari tot half april aanbieden, is de workshop Korenschoof met tulpen op bol, een unieke gelegenheid om een prachtig en symbolisch stuk te creëren.

Het beste van alles is dat al deze workshops ook op locatie gegeven kunnen worden. Als je interesse hebt, informeer dan gerust naar de mogelijkheden. We zijn enthousiast om samen met jou een betoverende en creatieve ervaring te creëren, waar en wanneer je maar wilt.

Meer informatie over deze workshop