Gary Jenkins schilderworkshop

Bloemen, landschappen, dieren schilderen volgens de techniek van Gary en Kathwren Jenkins het bekende schilders echtpaar uit Amerika en die te zien waren op tv bij omroep Max.

Welkom in het atelier van Riek van de Bor 

Over Riek: Riek van de Bor is een gepassioneerde kunstenaar met een liefde voor schilderen. Haar artistieke reis begon in maart 2008, toen ze de kans kreeg om een week lang naar Berlijn te gaan en persoonlijk kennis te maken met de gerenommeerde kunstenaars Gary en Kathwren Jenkins. Hier begon ze haar schilderopleiding in de Gary Jenkins Art Studiotechniek, samen met andere enthousiaste medestudenten.

Certificeringen en specialisaties: In juli 2008 keerde Riek van de Bor terug naar Berlijn, waar ze onder de begeleiding van Gary en Kathwren Jenkins haar zilveren certificaat behaalde. Gedreven door haar passie en vastberadenheid, keerde ze later datzelfde jaar nog een week terug naar Berlijn om haar opleiding af te ronden met een gouden certificaat. Met deze prestigieuze certificaten op zak is Riek nu een gecertificeerde J-Cat en heeft ze de bevoegdheid om les te geven in de unieke Jenkins-schildertechniek.

Maar Riek's honger naar kennis en groei was nog niet gestild. In 2009 voltooide ze de Platina-opleiding en in 2011 nam ze deel aan de intensieve Masteropleiding, waardoor ze haar vaardigheden en begrip van de kunst verder kon ontwikkelen.

Ontmoeting met Gary en Kathwren Jenkins: Na haar afsluitende week in Berlijn gebeurde er iets bijzonders. Gary en Kathwren Jenkins brachten een bezoek aan Nederland om filmopnamen te maken voor het vierde deel van hun tv-serie. Dankzij Riek van de Bor hebben ze de prachtige Orchideeënhoeve in Luttelgeest bezocht, waar ze inspirerende foto- en filmopnames hebben gemaakt. Vervolgens brachten ze een bezoek aan Galerie de Voorst, waar Riek's indrukwekkende kunstwerken en haar cursusruimte bewonderd werden.

Kom en ontdek de Jenkins-schildertechniek: Riek van de Bor nodigt je uit om de boeiende wereld van de Jenkins-schildertechniek te ontdekken. Of je nu een beginner bent die zijn eerste penseelstreken wil zetten of een ervaren kunstenaar die nieuwe technieken wil leren, Riek's Art Studio biedt een scala aan cursussen en workshops voor alle niveaus.

Word geïnspireerd en leer van een gecertificeerde J-Cat: Met haar uitgebreide ervaring en certificeringen als J-Cat is Riek van de Bor de ideale docent om je te begeleiden op je artistieke reis. Haar passie voor de Jenkins-stijl, gecombineerd met haar warme en ondersteunende aanpak, zorgt ervoor dat je je vaardigheden en creativiteit kunt ontwikkelen op een manier die uniek is voor jou.

Bezoek ons: Bewonder Riek's prachtige kunstwerken en ervaar de inspirerende sfeer van haar Artelier bij Galerie de Voorst. Voor meer informatie neem contact met ons op.

Kosten voor Gary Jenkins workshop

Ontdek de prijzen vanaf 1 januari 2023 bij het atelier van Riek van de Bor, waar we een scala aan workshops aanbieden om jou stap voor stap de kunst van het schilderen te leren en je eigen meesterwerk te creëren. Hieronder vind je onze tarieven:

  • Workshop van 1 uur: €30.00
  • Workshop van 2 ½ uur: €40.00
  • Workshop van 3 ½ uur: €65.00
  • Dagworkshop (inclusief lunch): vanaf €110.00

Onze workshops kunnen gehouden worden in ons atelier of op een locatie van jouw keuze. Voor workshops op locatie of als we een speciale locatie regelen, kunnen extra kosten van toepassing zijn. Reiskosten bedragen €0.50 per kilometer vanaf Marknesse.

Bij al onze workshops zijn materialen, doeken en lessen inbegrepen. In ons atelier kunnen we workshops organiseren voor groepen variërend van één tot maximaal 25 personen. Op locatie kunnen we workshops verzorgen voor groepen vanaf 10 tot maximaal honderd personen. Het is tevens mogelijk om opeenvolgende groepen te plannen. Indien je op locatie met minder dan tien personen een workshop wilt volgen, geldt het tarief voor minimaal 10 personen.

Wij bieden ook workshops aan buiten Nederland. Neem contact met ons op voor een prijsopgave.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen om een workshop te boeken of voor meer informatie over onze prijzen en mogelijkheden. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in het atelier van Riek van de Bor, waar we samen creatieve momenten gaan beleven!

Meer informatie over deze workshop