Gary Jenkins schilderworkshop

Bloemen, landschappen, dieren schilderen volgens de techniek van Gary en Kathwren Jenkins het bekende schilders echtpaar uit Amerika en te zien op tv bij omroep Max.

Gary en Kathwren Jenkins schilderen al jaar en dag in Amerika en maken de mooiste schilderijen van bloemen, dieren en landschappen. In schitterende composities en kleuren. In oktober 2008 hebben wij Gary en Kathwren Jenkins bij ons in het atelier mogen ontvangen en hebben zij daar een kijkje genomen.

Kosten voor Gary Jenkins workshop

Prijzen per 01-01-2022

  • Workshop van 1 uur € 27.50                        
  • Workshop van 2 ½ uur € 40.00
  • Workshop van 3 ½ uur € 65.00
  • Dag workshop vanaf € 110.00 inclusief lunch.

Tijdens deze workshops leert u stap voor stap hoe deze schildertechniek werkt. U maakt uw eigen schilderij.

De workshops worden bij ons in het atelier gegeven of op locatie.
Als wij op locatie komen of wij zorgen voor een aparte locatie, dan komen daar extra kosten bij.
Voor de reiskosten rekenen wij € 0.50 per kilometer vanaf Marknesse.

De workshops zijn inclusief. doek, materiaal en les.
In ons atelier is er workshop ruimte vanaf één tot maximaal honderd personen. Op locatie geven wij workshops vanaf 10 tot maximaal honderd personen. Meerdere groepen achter elkaar aan is mogelijk. Wanneer u op locatie met minder dan tien personen een workshop wilt volgen, betaald u voor minimaal 10 personen.

Ook is het mogelijk dat wij buiten Nederland workshops verzorgen. De prijs hiervoor wordt gegeven op aanvraag.

Opleiding

In maart 2008 is Riek van de Bor voor een week naar Berlijn vertrokken en heeft ze het genoegen gehad om kennis te mogen maken met Gary en Kathwren Jenkins. Zij is hier met medestudenten  begonnen aan haar schilderopleiding brons in de Gary Jenkins Art Studiotechniek. In Juli 2008 is Riek van de Bor weer een week naar Berlijn geweest om onder begeleiding van Gary en Kathwren Jenkins haar zilveren certificaat te behalen en in oktober dat zelfde jaar is ze wederom een week naar Berlijn gegaan om de opleiding af te ronden met een gouden certificaat. Door het behalen van deze certificaten is Riek van de Bor nu een gecertificeerde J-Cat en mag zij les geven in deze techniek. In 2009 heeft ze nog de Platina opleiding gedaan en in 2011 heeft ze de Masteropleiding gevolgd.

Na de afsluitende week in Berlijn zijn Gary en Kathwren Jenkins naar Nederland gekomen om filmopnamen te maken voor de nieuwe tv serie deel 4. 
Daarbij hebben zij ook door toedoen van Riek van de Bor de Orchideeënhoeve te Luttelgeest bezocht en foto- en filmopnames gemaakt. Na het bezoek aan de Orchideeënhoeve hebben ze ook een bezoek gebracht aan Galerie de Voorst om haar werkstukken en cursus ruimte tebewonderen.

Meer informatie over deze workshop