Bob Ross landschap schilderworkshop

Welkom bij Galerie de Voorst! Hier bij onze galerie biedt Riek van de Bor, een gepassioneerde kunstenaar en CRI, inspirerende schilderworkshops aan die je in de voetsporen van de legendarische Bob Ross zullen laten treden. Of je nu een ervaren kunstenaar bent of gewoon nieuwsgierig bent naar de magie van het schilderen, onze workshops in Marknesse en op locatie (vanaf 10 personen) zijn geschikt voor iedereen die graag zijn creativiteit wil verkennen.

Riek van de Bor, een toegewijde beoefenaar van de Bob Ross-methode, deelt graag haar kennis en technieken met anderen. Tijdens onze workshops leer je de geheimen van het creëren van prachtige landschappen, serene natuurtaferelen en kleurrijke meesterwerken. Riek begeleidt je stap voor stap door het proces en leert je hoe je de beroemde Bob Ross-technieken kunt gebruiken, zoals "happy little trees" en "fluffy clouds". Je zult versteld staan van je eigen talent en het plezier dat je zult ervaren tijdens het schilderen.

Of je nu alleen wilt deelnemen, met een groep vrienden of als een bedrijfsactiviteit, we bieden verschillende mogelijkheden aan. Je kunt deelnemen aan onze geplande workshops in onze galerie in Marknesse, waar je kunt genieten van een ontspannen en creatieve sfeer. Als je echter de voorkeur geeft aan een workshop op maat, kunnen we ook naar jouw locatie komen(vanaf 10 personen). Of het nu gaat om een verjaardagsfeestje, een teambuildingsevenement of een andere speciale gelegenheid, onze workshops zullen een unieke en memorabele ervaring bieden.

Bij Galerie de Voorst geloven we dat kunst een krachtig middel is om expressie te geven aan jezelf en innerlijke rust te vinden. Onze schilderworkshops bieden niet alleen de kans om je artistieke vaardigheden te ontwikkelen, maar ook om een moment van ontspanning en plezier te beleven. Je zult merken dat het schilderen een therapeutisch effect heeft en je geest verfrist en vernieuwd achterlaat.

Schrijf je vandaag nog in voor een schilderworkshop bij Galerie de Voorst en ontdek de prachtige wereld van Bob Ross. Samen met Riek van de Bor zul je leren schilderen op een manier die je nooit voor mogelijk had gehouden. Neem contact met ons op om meer te weten te komen over onze workshops, beschikbaarheid en prijzen. We kijken ernaar uit om je binnenkort te verwelkomen in onze galerij of op jouw locatie voor een onvergetelijke schilderervaring!

The joy of painting. There are no mistakes, just happy accidents.

Met de schildertechniek van Bob Ross maak je geen fouten maar geeft een fout juist een extra effect aan het schilderij.

De manier van schilderen van Bob Ross blijft ongekend populair. Onder de bezielende leiding van Riek van de Bor die docente is in de techniek van de Bob Ross landschappen, bloemen en dieren. Riek is sinds 2004 gecertificeerd CRI.

Hoewel Bob Ross in 1995 is overleden worden zijn tv-series nog wereldwijs uitgezonden en blijft de schare fans groeien.

Riek van de Bor verzorgt wekelijks workshops in de techniek van Bob Ross.

In november 2020 heeft er een mooi stuk in de Volkskrant gestaan over Bob Ross en Galerie de Voorst. En is RTL4,  NOS en omroep Flevoland bij ons in het atelier geweest. En hebben wij samen met Paul de Leeuw geschilderd en daarna aan tafel aangeschoven bij NPO1 om over Bob Ross te praten en de manier van schilderen. Bob was echt een cultfiguur en TV-icoon.

Extra informatie

De workshops en cursussen zijn incl. doek, materiaal en les.

Er word gewerkt met olieverf en u heeft de keus uit olieverf op thinner basis of de Cobra olieverf waarbij wij de penselen etc. schoon maken met water. 

Met de Cobra kunt u oplosmiddelvrij schilderen met olieverf. Gezondere omgeving. Materiaal eenvoudig reinigen met zeep en water. Cobra olieverf is een verf van professionele kwaliteit.


In ons atelier is er workshop ruimte vanaf 1 tot maximaal 60 personen. Op locatie geven wij workshops en cursussen vanaf 10 tot maximaal 100 personen. Meerdere groepen achter elkaar aan is mogelijk. Wanneer u op locatie met minder dan 10 personen een workshop wilt volgen, betaalt u voor minimaal 10 personen. Het is mogelijk dat wij buiten Nederland workshops verzorgen. In bijvoorbeeld Duitsland, Belgie of een van de andere wereld landen. De prijs hiervoor wordt gegeven op aanvraag.

Kosten

Prijzen per 01-01-2022

  • Workshop van 1 uur € 30.00                       
  • Workshop van 2 ½ uur € 40.00
  • Workshop van 3 ½ uur € 65.00
  • Dag workshop vanaf € 110.00 inclusief lunch.

Dit zijn de prijzen voor onze live workshops bij ons in het atelier of op locatie.

Wij verzorgen ook online workshops. Prijs en mogelijkheden hiervoor op aanvraag.

De workshops worden bij ons in het atelier gegeven of op locatie.
Heeft u een locatie of wilt u dat wij de locatie verzorgen (extra kosten).
Reiskosten vanaf Marknesse € 0.50 per kilometer.

Meer informatie over deze workshop