Bob Ross landschap schilderworkshop

Welkom bij Galerie de Voorst! Hier bij onze galerie biedt Riek van de Bor, een gepassioneerde kunstenaar en CRI, inspirerende schilderworkshops aan die je in de voetsporen van de legendarische Bob Ross zullen laten treden. Of je nu een ervaren kunstenaar bent of gewoon nieuwsgierig bent naar de magie van het schilderen, onze workshops in Marknesse (vanaf 1 persoon) en op locatie (vanaf 10 personen) zijn geschikt voor iedereen die graag zijn creativiteit wil verkennen.

Riek van de Bor, een toegewijde beoefenaar van de Bob Ross-methode, deelt graag haar kennis en technieken met anderen. Tijdens onze workshops leer je de geheimen van het creëren van prachtige landschappen, serene natuurtaferelen en kleurrijke meesterwerken. Riek begeleidt je stap voor stap door het proces en leert je hoe je de beroemde Bob Ross-technieken kunt gebruiken, zoals "happy little trees" en "fluffy clouds". Je zult versteld staan van je eigen talent en het plezier dat je zult ervaren tijdens het schilderen.

Of je nu alleen wilt deelnemen, met een groep vrienden of als een bedrijfsactiviteit, we bieden verschillende mogelijkheden aan. Je kunt deelnemen aan onze geplande workshops in onze galerie in Marknesse, waar je kunt genieten van een ontspannen en creatieve sfeer. Als je echter de voorkeur geeft aan een workshop op maat, kunnen we ook naar jouw locatie komen(vanaf 10 personen). Of het nu gaat om een verjaardagsfeestje, een teambuildingsevenement of een andere speciale gelegenheid, onze workshops zullen een unieke en memorabele ervaring bieden.

Bij Galerie de Voorst geloven we dat kunst een krachtig middel is om expressie te geven aan jezelf en innerlijke rust te vinden. Onze schilderworkshops bieden niet alleen de kans om je artistieke vaardigheden te ontwikkelen, maar ook om een moment van ontspanning en plezier te beleven. Je zult merken dat het schilderen een therapeutisch effect heeft en je geest verfrist en vernieuwd achterlaat.

Schrijf je vandaag nog in voor een schilderworkshop bij Galerie de Voorst en ontdek de prachtige wereld van Bob Ross. Samen met Riek van de Bor zul je leren schilderen op een manier die je nooit voor mogelijk had gehouden. Neem contact met ons op om meer te weten te komen over onze workshops, beschikbaarheid en prijzen. We kijken ernaar uit om je binnenkort te verwelkomen in onze galerij of op jouw locatie voor een onvergetelijke schilderervaring!

The joy of painting. There are no mistakes, just happy accidents.

Met de schildertechniek van Bob Ross maak je geen fouten maar geeft een fout juist een extra effect aan het schilderij.

De manier van schilderen van Bob Ross blijft ongekend populair. Onder de bezielende leiding van Riek van de Bor die docente is in de techniek van de Bob Ross landschappen, bloemen en dieren. Riek is sinds 2004 gecertificeerd CRI.

Hoewel Bob Ross in 1995 is overleden worden zijn tv-series nog wereldwijs uitgezonden en blijft de schare fans groeien.

Riek van de Bor verzorgt wekelijks workshops in de techniek van Bob Ross.

In november 2020 heeft er een mooi stuk in de Volkskrant gestaan over Bob Ross en Galerie de Voorst. En is RTL4,  NOS en omroep Flevoland bij ons in het atelier geweest. En hebben wij samen met Paul de Leeuw geschilderd en daarna aan tafel aangeschoven bij NPO1 om over Bob Ross te praten en de manier van schilderen. Bob was echt een cultfiguur en TV-icoon.

Extra informatie

Welkom bij onze workshops en cursussen! Bij ons krijgt u een complete ervaring, inclusief alle benodigdheden en lesmateriaal.

We werken met olieverf en bieden u de keuze tussen olieverf op thinner basis en Cobra olieverf. Met Cobra olieverf kunt u oplosmiddelvrij schilderen, wat zorgt voor een gezondere omgeving. Het schoonmaken van penselen en materiaal is eenvoudig met zeep en water. Cobra olieverf is van professionele kwaliteit, zodat u verzekerd bent van hoogwaardige resultaten.

In ons atelier hebben we workshopruimte beschikbaar voor groepen van 1 tot maximaal 25 personen. Voor workshops op locatie kunnen we groepen van 10 tot maximaal 100 personen accommoderen. Als u meerdere groepen na elkaar wilt laten deelnemen, is dat ook mogelijk.

Wanneer u op locatie met minder dan 10 personen een workshop wilt volgen, geldt een minimumtarief van 10 personen. Dit stelt ons in staat om u een optimale workshopervaring te bieden.

Interesse in workshops buiten Nederland? We bieden ook de mogelijkheid om workshops te verzorgen in andere landen, zoals Duitsland, België of elders in de wereld. Neem contact met ons op voor de prijzen en mogelijkheden voor workshops op internationale locaties.

Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen en samen creatief aan de slag te gaan! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en boekingen.

Kosten

Hier zijn de prijzen voor onze workshops per 1 januari 2023:

  1. Workshop van 1 uur: € 30.00
  2. Workshop van 2 ½ uur: € 40.00
  3. Workshop van 3 ½ uur: € 65.00
  4. Dag workshop vanaf: € 110.00 (inclusief lunch)

Deze prijzen zijn van toepassing op onze live workshops, zowel in ons atelier als op locatie.

In ons atelier kunnen workshops worden georganiseerd voor groepen van 1 tot 25 personen.

We bieden ook online workshops aan. De prijs en mogelijkheden hiervoor kunnen worden aangevraagd.

De workshops kunnen worden gehouden in ons atelier of op een door u gekozen locatie. Als u een locatie heeft, kunnen wij daarheen komen, of als u dat wenst, kunnen wij ook een locatie regelen (met extra kosten).

De reiskosten worden berekend vanaf Marknesse en bedragen € 0.50 per kilometer.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een workshop te boeken!

Meer informatie over deze workshop