Bob Ross landschap schilderworkshop

De Bob Ross schilderworkshops zijn op dit moment helemaal hip en erg leuk om te doen. Stap voor stap leert u schilderen in de techniek van Bob Ross. En gaat u met uw eigen schilderij naar huis. Met deze geweldige leuke workshop / cursus komen wij ook op locatie in binnen en buitenland.

Riek van de Bor van Galerie de Voorst is gecertificeerd om Bob Ross workshops en cursussen te geven in de Bob Ross schilderen techniek. Zo kunt u bij ons landschappen, bloemen en dieren schilderen. Bob Ross is een legende die op een rustig en en ontspannen manier op tv laat zien hoe de opbouw van de schilderijen gaat. Bij ons heeft u de mogelijkheid om de Bob Ross schildertechniek te volgen. Deze workshop / cursus is leuk volgen met je collega's op een bedrijfsuitje / teambuilding of samen met je familie en kinderen. 

Vanaf nu is het ook mogelijk om voor groepen online een workshop te volgen in de stijl van Bob Ross. Hiervoor krijgt u een workshop pakket thuis gestuurd met een link waarop u op de afgesproken tijd online in kunt loggen. En wij dan live de workshop verzorgen.

The joy of painting. There are no mistakes, just happy accidents.

Met de schildertechniek van Bob Ross maak je geen fouten maar geeft een fout juist een extra effect aan het schilderij.

De manier van schilderen van Bob Ross blijft ongekend populair. Onder de bezielende leiding van Riek van de Bor die docente is in de techniek van de Bob Ross landschappen, bloemen en dieren. Riek is sinds 2004 gecertificeerd CRI.

Hoewel Bob Ross in 1995 is overleden worden zijn tv-series nog wereldwijs uitgezonden en blijft de schare fans groeien.

Riek van de Bor verzorgt wekelijks workshops in de techniek van Bob Ross.

In november 2020 heeft er een mooi stuk in de Volkskrant gestaan over Bob Ross en Galerie de Voorst. En is RTL4,  NOS en omroep Flevoland bij ons in het atelier geweest. En hebben wij samen met Paul de Leeuw geschilderd en daarna aan tafel aangeschoven bij NPO1 om over Bob Ross te praten en de manier van schilderen. Bob was echt een cultfiguur en TV-icoon.

Extra informatie

De workshops en cursussen zijn incl. doek, materiaal en les.

Er word gewerkt met olieverf en u heeft de keus uit olieverf op thinner basis of de Cobra olieverf waarbij wij de penselen etc. schoon maken met water. 

Met de Cobra kunt u oplosmiddelvrij schilderen met olieverf. Gezondere omgeving. Materiaal eenvoudig reinigen met zeep en water. Cobra olieverf is een verf van professionele kwaliteit.


In ons atelier is er workshop ruimte vanaf 1 tot maximaal 60 personen. Op locatie geven wij workshops en cursussen vanaf 10 tot maximaal 100 personen. Meerdere groepen achter elkaar aan is mogelijk. Wanneer u op locatie met minder dan 10 personen een workshop wilt volgen, betaalt u voor minimaal 10 personen. Het is mogelijk dat wij buiten Nederland workshops verzorgen. In bijvoorbeeld Duitsland, Belgie of een van de andere wereld landen. De prijs hiervoor wordt gegeven op aanvraag.

Kosten

Prijzen per 01-01-2022

  • Workshop van 1 uur € 30.00                       
  • Workshop van 2 ½ uur € 40.00
  • Workshop van 3 ½ uur € 65.00
  • Dag workshop vanaf € 110.00 inclusief lunch.

Dit zijn de prijzen voor onze live workshops bij ons in het atelier of op locatie.

Wij verzorgen ook online workshops. Prijs en mogelijkheden hiervoor op aanvraag.

De workshops worden bij ons in het atelier gegeven of op locatie.
Heeft u een locatie of wilt u dat wij de locatie verzorgen (extra kosten).
Reiskosten vanaf Marknesse € 0.50 per kilometer.

Meer informatie over deze workshop