Bob Ross bloemen schilderen

Galerie de Voorst is gecertificeerd om workshops en cursussen te geven in de Bob Ross bloemen schilderen techniek. Zo kunt u bij ons bloemen, dieren en landschappen schilderen. Bob Ross is een legende die op een rustig en en ontspannen manier op tv laat zien hoe de opbouw van de schilderijen gaat. Op tv ziet u over het algemeen de landschappen van Bob Ross. Maar er is ook een bloemen lijn waar ook de speciale verf en penselen voor te verkrijgen zijn. Bij ons heeft u de mogelijkheid om de Bob Ross schildertechniek te volgen. Deze workshop / cursus is leuk volgen met je collega's op een bedrijfsuitje / teambuilding of samen met je familie en kinderen. Er is ook een mogelijkheid om de Bob Ross workshop alleen of met 2 personen te volgen.

Vanaf nu is het ook mogelijk om voor groepen online een workshop te volgen in de stijl van de Bob Ross bloemen. Hiervoor krijgt u een workshop pakket thuis gestuurd met een link waarop u op de afgesproken tijd online in kunt loggen. En wij dan live de workshop verzorgen.

The joy of painting. There are no mistakes, just happy accidents.

Met de schildertechniek van Bob Ross maak je geen fouten maar geeft een fout juist een extra effect aan het schilderij.

De manier van schilderen van Bob Ross blijft ongekend populair. Onder de bezielende leiding van Riek van de Bor die docente is in de techniek van de Bob Ross, bloemen, landschappen en dieren. Riek is sinds 2004 gecertificeerd CRI.

Hoewel Bob Ross in 1995 is overleden worden zijn tv-series nog wereldwijd uitgezonden en blijft de schare fans groeien.

Riek van de Bor verzorgt wekelijks workshops in de techniek van Bob Ross.

Extra informatie

De workshops en cursussen zijn incl. doek, materiaal en les.
In ons atelier is er workshop ruimte vanaf 1 tot maximaal 100 personen. Op locatie geven wij workshops en cursussen vanaf 10 tot maximaal 100 personen. Meerdere groepen achter elkaar aan is mogelijk. Wanneer u op locatie met minder dan 10 personen een workshop wilt volgen, betaalt u voor minimaal 10 personen. Het is mogelijk dat wij buiten Nederland workshops verzorgen. In bijvoorbeeld Duitsland, Belgie, Oostenrijk,Frankrijk, Tsjechie of een van de andere wereld landen. De prijs hiervoor wordt gegeven op aanvraag.

Kosten

 

Prijzen per 01-01-2022

  • Workshop van 1 uur € 30.00                       
  • Workshop van 2 ½ uur € 40.00
  • Workshop van 3 ½ uur € 65.00
  • Dag workshop vanaf € 110.00 inclusief lunch.

De workshops worden bij ons in het atelier gegeven of op locatie.
Heeft u een locatie of wilt u dat wij de locatie verzorgen (extra kosten).
Reiskosten vanaf Marknesse € 0.50 per kilometer.

Meer informatie over deze workshop