Mos wandpanelen / schilderijen

Ontdek onze unieke mos wandpanelen en schilderijen, handgemaakt in ons eigen atelier. Of u nu op zoek bent naar een paneel met een specifiek logo of een kleur naar keuze, bij ons bent u aan het juiste adres. Met meer dan 20 verschillende kleuren mos bieden wij een breed scala aan mogelijkheden om een kunstwerk op maat te creëren dat perfect past bij uw ruimte.

Bent u geïnteresseerd in het leren maken van uw eigen paneel? Dan is onze workshop zelf een paneel maken iets voor u! Deze boeiende ervaring is perfect voor creatieve individuen die graag meer willen leren over dit ambacht en hun eigen kunstwerken willen creëren. Het is ook een leuke activiteit voor groepen vrienden, families of bedrijfsteams die op zoek zijn naar een creatieve en teambuildingervaring.

Bij Galerie de Voorst streven we ernaar om aan de wensen van onze klanten te voldoen en bieden we een flexibele benadering om uw ideeën tot leven te brengen. Wij geloven dat dit de sleutel is tot het runnen van een succesvolle onderneming en streven ernaar om u te voorzien van hoogwaardige kunstwerken die uw ruimte verrijken.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Wij kijken ernaar uit om samen met u uw ideale mos wandpaneel te creëren!

Met vriendelijke groet, Het team van Galerie de Voorst